Arad kozmetika

Brand ''Natural Beauty Arad'' ove godine, 2020., slavi svojih 29 godina postojanja sa novim i unaprijeđenim dizajnom i formulama. Nova sredstva za čišćenje, kreme i losioni plod su 25 godina istraživanja i rada na poznatinim revitalizirajućim mineralima i blatom iz Mrtvog mora zajedno sa naprednim i modernim metodama proizvodnje koji kombiniraju bogate ekstrakte morskih algi, vitamina i raznih bio inženjerskih sastojaka, koji pomažu koži da se sama obnavlja i da uspori proces starenja.

Prozvodi Arad pružaju potpuni koncept njege za lice i tijelo, donoseći sva dobra svojstva Mrtvog mora u vaš dom, ljekovita kupališta i modne salone. Posebno smo ponosni što se naš sustav očuvanja vrijednosti ''friendly and green'' koji je korišten u našim proizvodima, u skladu sa vrlo visokim standardima zahtjevanih od naših potrošača u Eu, Švicarskoj i Japanu. Svi proizvodni procesi odvijaju se pod rigoroznim nadzorom i striktnim testovima kontrole kvalitete prije nego gotovi proizvodi dospiju u prodaju u više od 30 zemalja danas.

Zbog čega su prozvodi Arad toliko posebni?

Proizvodi Arad sadržavaju vrlo velik postotak jedinstvenih minerala iz Mrtvog mora za koje je opće poznato da vraćaju vlažnost suhoj koži. Morske alge koje su sastavni dio većine naših današnjih proizvoda rastu u iznimno slanim područjima. Na suncu one proizvode Beta-Caroten, a postoje istraživanja koja govore u prilog ovoj vrsti vitamina. Isto tako one proizvode i Vitamine A, C i E, Amino kiseline, zasićenu masnu kiselinu Omega 6 i isto tako Lanolinsku kiselinu koja koži vlaća elastičnost.

Svi naši proizvodi su dermatološki ispitani.

>> KATALOG ARAD KOZMETIKE

 

arad_tonik       arad_maske