Nema članaka u ovoj kategoriji. Ukoliko su ovdje prikazane potkategorije, one mogu sadržavati članke.

Potkategorije

MAGLITE ručna svjetiljka, visoko kvalitetan proizvod osvojio je kupce širom svijeta.

Proizvedena najsuvremenijom tehnologijom iz visoko kvalitetnog avionskog aluminija. Odlikuje se jedinstvenim dizajnom i funkcionalnošću prepoznatom kod mnogih profesionalaca. Dostupna je u širokoj paleti boja i veličina, a osim što već ima rezervnu žaruljicu pričvršćenu unutar čepa, s lakoćom su dostupni i svi ostali rezervni dijelovi, što joj daje dug vijek trajanja i veliku prednost nad ostalim ručnim svjetiljkama. Svjetiljke MAGlite su dostupne u crnoj, crvenoj, plavoj, sivoj, srebrnoj, zelenoj i ljubičastoj boji te sa mogučnošću graviranja, a pakirane su u blisteru, kartonskom pakiranju i vrlo atraktivnoj poklon kutijici.

MAG-2

 

Leatherman -sinonim za stručno projektirani multi alat.Od kada se pojavio sa idejom 1975,Tim Leatherman je fokusiran na jednu stvar-stvaranje najboljeg multi-alata na svijetu.Sa Timovim izumom,"klimavi" automobili nisu više problem.Pukotine mogu biti popravljene na licu mjesta.

Multi alat je promijenio naše sadržaje,sportske aktivnosti i posao.Omogučujući život jednostavnijim i uštedu sa vremena na vrijeme.

Učinkovit,precizan,ugodan za držanje,oštar,detaljan,siguran,vrhunski dizajniran i savršeno centriran.

Posjedujte pravi Leatherman alat i shvatit ćete..

Leatherman.Sada ste spremni!

leatherman-freestyle