Gdje se nalazimo?

Taktički noževi

Veliki izbor taktičkih noževa:

Lovački noževi

U našoj ponudi imamo veliki asortiman lovačkih noževa:

Osram rasvjetna tijela


osram

 

Osram rasvjeta za kućanstva, svjetiljke, rasvjetna tijela....

On-line katalog Osram proizvoda

 

 

LUGER optika

 
 
logo-582963Ono što Luger izdvaja od ostalih optika je Lugerovo znanje, kvaliteta, odnosno trajnost koju Luger razvija od 1900 god. kada su proizveli pištolj Luger, koji je slavu dosegao u 1 i 2 svjetskom ratu.

Luger Vam predstavlja cijeli niz optičkih proizvoda: dalekozori (polu- profesionalni, profesionalni, vodonepropusni- preko 17 tipova, 35 modela), ručnih teleskopskih ciljnika (monoculars, spotting scopes- 12 modela), do optičkih ciljnika (vodonepropusnih, više od 8 tipova, 24 modela) te Luger Dot-a 1- 2- 3- 5 (optičkih ciljnika s pojavom crvene točke na meti, primjereno za zračne puške, pištolje, sačmarice itd.)

Luger optika stvorena je za najzahtjevnije i ne razočarava ni u kojoj situaciji. Bilo da ih koristite za planinarenje, polagano putovanje, hodanje po prirodi ili za partnera u lovu – Lugerovi modeli ne ostavljaju nikoga ravnodušnim. Kristalna bistrina, briljantna slika i precizan fokus dosegnut kroz beskrajnu varijablu diopterskih kontrola i pokretnih okulara jamče vrhunsku sliku u svakoj situaciji.

Iz tog razloga, upravo je Luger uvijek prvi izbor profesionalaca unutar širokog aspekta aktivnosti.


Download kataloga:

- Ciljnici 2020.

- Dalekozori i ručni teleskopi 2020.